Γεια σας παιδιά. Μου δημιουργήθηκε μια απορία μετά από μια συζήτηση που είχα πρόσφατα με έναν φίλο. Μιλούσαμε για ξένες στοιχηματικές και του είπα ότι η πρώτη μου εμπειρία δεν ήταν ιδιαίτερα θετική, όχι επειδή συνέβη κάτι κακό, αλλά επειδή δεν κατάλαβα εύκολα τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας και σταμάτησα γρήγορα να ασχολούμαι. Τώρα που πέρασε καιρός, αποφάσισα να ξαναδώ το θέμα πιο ψύχραιμα. Ψάχνοντας βρήκα και το ξένες στοιχηματικές εταιρείες όπου διάβασα μερικές γενικές πληροφορίες που με βοήθησαν να καταλάβω καλύτερα ορισμένα πράγματα. Εσείς πιστεύετε ότι η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική ή χρειάζεται να δώσεις χρόνο πριν βγάλεις συμπέρασμα;
top of page
Remote learning support
Public·87 members
4 Views
bottom of page

Διαβάζοντας το θέμα θυμήθηκα κάτι παρόμοιο που μου είχε συμβεί με μια εφαρμογή διαχείρισης εργασιών. Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου και ήμουν έτοιμος να τη διαγράψω. Μετά από μερικές εβδομάδες, επειδή την χρειαζόμουν για ένα project, αναγκάστηκα να τη χρησιμοποιώ καθημερινά και τελικά έγινε ένα από τα βασικά εργαλεία μου. Γι’ αυτό γενικά προσπαθώ να μην κρίνω κάτι αποκλειστικά από τις πρώτες μέρες χρήσης. Οι συνήθειες αλλάζουν και μαζί τους αλλάζει συχνά και η άποψή μας.