top of page

Meals & nutrition

Public·14 members

Nikola YersNikola Yers
Nikola Yers

Mən hazırda yeni bir onlayn platforma axtarışındayam

Axşamınız xeyir, əziz dostlar! Mən hazırda yeni bir onlayn platforma axtarışındayam və bu axtarışda bir məqama xüsusi diqqət yetirirəm – platformanın istifadəçi razılığını nə vaxt və necə tələb etməsi. Bəzi platformalar qeydiyyat zamanı bütün razılıqları bir dəfəyə tələb edir və sonra heç bir dəyişikliyə imkan vermir. Digər platformalar isə istifadəçiyə razılıqlarını istənilən vaxt dəyişmək imkanı verir. Məsələn, istifadəçi əvvəlcə bildirişlərə razılıq verir, sonradan bu razılığı geri götürə bilir. Məncə, bu, istifadəçi hüquqlarına hörmətdir. Azərbaycanda bu mənada çevik razılıq idarəetməsi təqdim edən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm.

6 Views
Ikol Reu
Aug 23

Dostlar, bu gün sizə çox maraqlı bir təcrübəmdən danışmaq istəyirəm. Bir neçə gün əvvəl mən yeni bir platforma axtarırdım. Səbəb? Sadəcə dəyişiklik istəyirdim. Eyni şeylər, eyni ünvanlar artıq məni qane etmirdi. Yeni bir nəfəs, yeni bir enerji lazım idi. Və axtarışlarım məni gözlənilməz bir nəticəyə gətirdi. Mən ünvanını tapdım. Bu platformanı açan kimi anladım ki, bu, mənim axtardığım dəyişiklikdir. Burada hər şey fərqli, təzə, canlıdır. Dizaynı o qədər müasirdir ki, sanki gələcəkdən gəlmiş kimi. Məzmunu o qədər zəngindir ki, saatlarla orada qala bilərsən. Və ən əsası, bu platforma insanı heç vaxt yormur. Əksinə, hər dəfə oradan təzə enerji ilə ayrılırsan. Mən bu platformanı indi hər gün istifadə edirəm. O, mənə göstərdi ki, dəyişiklik yaxşıdır. Dəyişiklik insanı inkişaf etdirir, təzələyir, həyata yeni baxış bucağı qazandırır. Mən bu gözəl kəşfi sizinlə bölüşmək istədim. Ümid edirəm siz də bu dəyişiklikdən faydalanarsınız.

Members

• VernonnPerkinsd
    VernonnPerkinsd
  • Grace
    Grace
  • marcouxbetty328 marcouxbetty328marcouxbetty328 marcouxbetty328
    marcouxbetty328 marcouxbetty328
  • Olof Meister
    Olof Meister
  • Muy CarmelitoMuy Carmelito
    Muy Carmelito
Pennsylvania AHEC

Let's stay in touch! For news and updates, subscribe below.

Thanks for submitting!

© 2021 Pennsylvania AHEC

MENU
SOCIAL
CONTACT

This website is supported by the Health Resources and Services Administration (HRSA) of the U.S. Department of Health and Human Services (HHS) as part of a financial assistance award totaling $2,075,290 with 50% funded by HRSA/HHS and $1,037,645 funded by the Pennsylvania Department of Health and nongovernment source(s). The contents are those of the author(s) and do not necessarily represent the official views of, nor an endorsement, by HRSA/HHS, or the U.S. Government.

bottom of page