top of page

Remote learning support

Public·109 members

Дарья Шайденкова
Дарья Шайденкова

Önemli karşılaşmalar öncesinde takım formu nasıl analiz edilir

Takımların form durumunu değerlendirmek spor analizlerinin önemli bir parçası gibi görünüyor. Son maçlar, oyuncu performansları ve diğer faktörleri nasıl değerlendirmem gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bu konuda daha bilgili kişilerin önerilerine ihtiyacım var. Takım formunu analiz ederken dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşırsanız çok memnun olurum.

7 Views
Kyky123
Kyky123
Jun 11

Spor analizleri yaparken sabırlı olmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü hızlı sonuç çıkarmaya çalışmak çoğu zaman yanlış değerlendirmelere yol açabiliyor. Ben de zamanla acele etmeden veri incelemenin daha doğru sonuçlar verdiğini öğrendim. Özellikle takım performansını değerlendirirken birkaç maçlık değil, daha uzun dönemli verileri incelemek gerekiyor. Bazen gibi platformlarda yer alan istatistikler hızlı bir genel bakış sağlıyor ama bu verileri detaylı analizle desteklemek gerekiyor. Sabırlı oldukça daha net ve doğru sonuçlara ulaşmak mümkün oluyor. Bu süreç bana düşünme alışkanlığı kazandırdı.

Members

• Jacki Scott
    Jacki Scott
  • Wright Price
    Wright Price
  • Betty WinebargerBetty Winebarger
    Betty Winebarger
  • Vadim
    Vadim
  • Duke Evan
    Duke Evan
Pennsylvania AHEC

Let's stay in touch! For news and updates, subscribe below.

Thanks for submitting!

© 2021 Pennsylvania AHEC

MENU
SOCIAL
CONTACT

This website is supported by the Health Resources and Services Administration (HRSA) of the U.S. Department of Health and Human Services (HHS) as part of a financial assistance award totaling $2,075,290 with 50% funded by HRSA/HHS and $1,037,645 funded by the Pennsylvania Department of Health and nongovernment source(s). The contents are those of the author(s) and do not necessarily represent the official views of, nor an endorsement, by HRSA/HHS, or the U.S. Government.

bottom of page